HATAY / SAMANDAĞ - Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu

Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu

Adres
DENİZ MAH. ŞHT.BURHAN SEZER RENCÜZOĞULLARI CAD. SAMANDAĞI AKDENIZ ILKOKULU BLOK NO: 3 SAMANDAĞ / HATAY
Vizyon
Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu olarak;Eğitim-öğretimde Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, toplum bilinci oluşmuş,ülke kalkınmasına katkı sağlayan, sorumluluk sahibi olan geleceğin vatandaşlarını yetiştirmek.
Misyon
Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu olarak, Okulumuz öğrencilerini bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek.
Başarılar
OCAK AYI 2022 YILINDA OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASINDA 1 ÖĞRENCİMİZ MADALYA ALMIŞTIR.
Kütüphane Kitap Sayısı :1914
Öğretim Şekli :Okulumuz NORMAL ÖĞRETİM programı uygulanmaktadır.
Başlama Saati: 08:30 Bitiş Saati: 13:50
İnglizce
Yerleşim Yeri
Deniz Mahallesi -Şehit Burhan Sezer Rencüzoğulları Caddesi - No: 1-Samandağ / HATAY
1 Km
Sportif Etkinlikler
1-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlkokullar arası Kızlar Yakan Top Turnuvasında öğrencilerimiz İlçemizde 2.´lik derecesi elde etmişlerdir. 2-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlkokullar arası Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz madalya kazanmışlardır.
2021 Etwinnig okulu olduk.Avrupa kalite etiketi ödülü aldık.