HATAY / SAMANDAĞ - Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün uygun görüşü ve Kaymakamlığımızın oluruyla , okulumuzda UNİCEF ve TKV (Türkiye Kalkınma Vakfı) iş birliği ile yapılan "Çocukların ve Ergenlerin Erken Çocukluk Eğitimi, Koruma, Güçlendirme ile Beceri Programları Yoluyla Desteklemek için Çok Sektörlü Deprem Müdahale Program" kapsamında Sosyal Sirk Projesi ile gösteri gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109 yıl dönümü ile ilgili program icra edildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Ock

22.01.2024 tarihi Pazartesi günü başlayacak 02.02.2024 tarihi Cuma gününde sona erecek 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatili başlangıcında Öğrencilerimize karneler verildi. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Öğrencilerimiz sevinçle evlerine gittiler.

Ara

12-18/12/2023 Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

YERLİ MALI HAFTASI

Yerli malı haftası,

Seni özledik durduk.

Günün gelecek diye,

Yolunu gözlüyorduk.

Süsleyelim masamızı

Kutlayalım haftamızı.

Yurdumuzda neler yok,

Ne yetişmez, ne bitmez?

Eğer görmek istersen

Yurdu biraz dolaş gez.

Süsleyelim masamızı

Kutlayalım haftamızı.

İSMAİL HAKKI TALAS

Kas

Büyük Önder Atatürk'ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettikleri tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygı, minnet ve rahmetle anıldı.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı,rahmet ve minnetle andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yıl dönümü şiir ve şarkılarla okulumuzda coşkuyla kutlandı. Ayrıca Cumhuriyet etkinlikleri kapsamında ilçemizde yapılan yarışmalarda resim dalında 2.'lik ,koşuda kızlarda 2.'lik erkeklerde 2.'lik ve 3.'lük derecelerini okulumuz öğrencileri kazanmıştır.

Yaşasın Cumhuriyet !

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılına başlamış bulunduğumuz bu günlerde İlköğretim Haftası en büyük güvencemiz, ümidimiz ve istikbalimiz olan sevgili öğrencilerimizin şiirleri ve şarkılarıyla sevinçle kutlandı.

Ağu

Zafer Bayramı'mızın 101. Yıl Dönümü kutlu olsun.

Ağu

Okulumuza Müdür olarak atanan Nevzat FIRINCIOĞULLARI 07/08/2023 tarihinde göreve başladı. Hayırlı uğurlu olsun.

Ara

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLEN TRAFİK POLİSİ OKULUMUZDA TRAFİK KURALLARI HAKKINDA ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ.

Ara

OKULUMUZDA YERLİ MALI HAFTASININ KUTLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN VELİ ,ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Bugün 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün aramızdan bedenen ayrılışının 84. Yılı.Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.