HATAY / SAMANDAĞ - Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu

NEVZAT FIRINCIOĞULLARI - Okul Müdürü

1961 Samandağ  /HATAY  doğumlu Nevzat FIRINCIOĞULLARI İlk, ortaokul  ve liseyi Samandağ´ında  tamamladıktan sonra, yüksek öğrenime 1980  yılında IRAK´da Bağdat Üniversitesi Ziraat Fakültesinde başladı, 1985 yılında mezun olup yurda döndü.  Vatani görevini yaptıktan sonra çeşitli kuruluşlarda çalıştı.  1997  yılında  Siirt İlinde Öğretmenlik  mesleğine  başladı. 2003-2014 yılları arasında Samandağ Akdeniz İlköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak  görev  yaptı. 24  Ocak 2014 tarihinde  Çanakoluk Huzurlu İlkokulunda  Okul Müdür Yardımcılığı  görevine devam etti.  19 Aralık 2014 tarihinden itibaren Çöğürlü İlkokulunda Müdür olarak görev yaptı.7 Ağustos 2023 tarihinde Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulunda müdür olarak göreve başladı.Evli ikisi Öğretmen biri Makina Müh. üç çocuk babasıdır.