HATAY / SAMANDAĞ - Şehit Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları İlkokulu

Kas

Bugün 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün aramızdan bedenen ayrılışının 84. Yılı.Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

OKULUMUZDA 13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜNDE FALİYETLERİN DÜZENLENMESİNDE EMEK VEREN ZİYA FIRINCIOĞULLARI ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.HER AFET RİSK TESKİL EDER.AFETİN ZARARLARINI EN AZA İNDİRMEK RİSKLERİ AZALTAKMAK VE TEDBİRLE MÜMKÜNDÜR.

Eyl

OKULUMUZUN BAHÇE SAHA ÇİZGİLERİ  VE OYUN ALANLARININ BOYANMASINDA EMEĞİ GEÇEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ İMAM GÖRMEZ'E, HATAY BÜYÜK ŞEHİR  BELEDİYESİ VE İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

OKULUMUZUN KERMES ETKİNLİĞİNE KATILAN DEĞERLİ MİSAFİRLERE KATILIMLARINDAN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

ETKİNLİK İÇİN 2/E SINIFI ÖĞRENCİNE VE SINIF ÖĞRETMENİ FERYAL SÜRMELİ KAPLAN'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ ÖĞENCLERİ HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR.

"Let's have fun learning" adlı eTwinning projesinde okulumuzun ingilizce öğretmeni Feray EMEK ve 3-A sınıfı öğrencileri birlikte çalışmaktadır.

Projede çocukların web 2 araçlarını derslerde kullanarak ve oyunla bütünleştirerek kalıcı öğrenmeyi sağlamaları hedeflenmektedir. Projeye Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Polonya ve Yunanistan'dan da katılımcılar olmuştur.

İngilizce öğretmeni Feray EMEK bu projeyle çeşitli materyalleri kullanarak ve web 2.0 araçlarıyla da oluşturdukları oyunlarla dersleri daha eğlenceli hale getirmeyi ve bu sayede çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Ayrıca çocukların sınıf içinde web 2 araçlarını kullanarak ve müfredata uyumlu olarak oyunlar oluşturarak çok eğlendiklerini, sürekli aktif olduklarını, başarmanın hazzına vardıkları için güven duygularının geliştiğini ve daha orijinal fikirler ürettiklerini vurguladı. Projede herkesin yardımlaştığını ve projenin dostluk içinde yürütüldüğünü sözlerine ekledi.

Proje kapsamında kullanılan web 2 araçları

• www.liveworksheets.com
  • www.learningapps.org
  • www.jigsawplanet.com
  • www.wordwall.net
  • l-www.voki.com
  • www.canva.com
  • phnish collage maker

Şbt

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İMAM GÖRMEZ OKULUMUZDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ.

Şbt

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.